CSILLAGFÉNY                   szépségház


KAVITÁCIÓS KEZELÉS:

a próbakezelés ára most       5.000,-Ft

1 alkalom:                       6.500,-Ft

AKCIÓS BÉRLET:

3 alkalmas bérlet ára:                 15.000,- Ft

 a bérlethez +20 perc nyomásterápiás kezelést (nyirokmasszázst) adunk ajándékba!

KAVITÁCIÓS ULTRAHANGOS KEZELÉS


Új dimenzió nyílt a tartós zsírbontás, a lokális zsírdepók lebontása , a cellulit csökkentése, valamint a testkontúr javitása terültén.


Műtét nélkül, fájdalom mentes és biztonságos

A készülék használatával a plasztikai sebészeti beavatkozásokhoz hasonlóan maradandó alakváltozás érhető el. A kavitációs zsírbontás egy olyan non-invazív beavatkozás, melynek során a komputer-vezérelt nagyteljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület szövetein belül mikro buborékokat hoznak létre. Ezen mikro buborékok összeroppanása során olyan potenciájú nyomásváltozás jön létre, melynek köszönhetően a lokálisan elhelyezkedő zsírsejtek szétesnek


Zsírsejtek összetörése

( kb 20 perc)


Zsírsejtek megrepesztése

( kb 10 perc)


Zsír vákumozás és eltávolitása

( kb 30 perc)


Lokalizálás és feszsíté

( kb 10 perc)

.Az íly modon folyékonyá vált zsír és egyéb bomlástremékek a nyirokrendszeren át a májba kerülnek, ahol a lebontás megtörténik, majd a vizelettel együtt eltávoznak a szervezetből.Látványos, gyors és tartós

Látványos eredmény már rövid idő alatt szembetűnövé válik és ehhez nincs szükség táplálék kiegészítő termékek fogyasztására valamint megfeszített tempójú testmozgásra sem. A kezelt területek körmérete centiméretkeben mérhetően lessz kisebb, már egy-egy kezelés végére is. Általánosan 1-2 centiméternyi körméret-csökkenés érhető el has és deréktájékon, míg combnál 1,5 centiméter, felkarnál pedig inkább 1 centiméter körüli csökkenés várható kezelésekként. Természetesen egyénenként változhat. Mivel a zsírsejtek száma születéskor adott és nem növekszik. ezért a kavitációs zsírbontás a sebészeto zsírlesziváshoz hasonlóan tartós eredményt nyújthat, hiszen a megsemmisült zsírsejtek helyett a kezelt területen újak nem jönnek létre.


Ez azt eredményezi, hogy a visszahízás esélye a kezelt területen csökken. Előnye a sebészeti zsírleszívás beavatkozásához képest, hogy azonos eredmény elérése mellett , szövödmények nem alakulhatnak ki, kevesebb a kontraindikácíó és lényegesen olcsóbb, tehát szélesebb fogyasztói réteg számára elérhető. Előnye az egyéb fogyasztó kezelésekhez (pl. rádiófrekvenciás) képest, hogy a zsírsejtek a kezelt területen megsemmisülnek, nem csak kiürülnek , ezért hatása hosszantartóbb.


A kavitációs zsírbontás kizárólag a következő területeken alkalmazható: kar, has, csípő, fenék és comb. Egy kezelés során egy testtájék max 90 percen keresztül kezelhető, így alkalmanként két területet érinthet, pl.: has-csípő, fenék-comb, has-fenék, stb. Az ennél hosszabb időn keresztül tartó beavatkozás már megterhelő lehet a szervezet számára, hiszen a felszabadult zsírok és egyéb salakanyagok kiürítése nem kis feladat és időbe telik. Az elért eredmény nagymértékben függ a vendég állapotától és az együttműködésre való hajlandóságától. Általánosságban elmondható, hogy egy 6-10 kezelésből álló kúra az adott területen egy-két ruhaméret csökkenést eredményezhet. A siker elérése érdekében elengedhetetlenül fontos a megfelelő folyadékfogyasztás. A napi 2,5- 3 liter folyadékra a szervezetnek a zsírok-salakanyagok tökéletes kiürítése miatt van szüksége, ennek hiányában sajnos előfordulhat, hogy a felszabadult zsír egyéb testtájékon épül vissza az ott található zsírsejtekbe. Tovább fokozható az eredmény alacsony zsír- és szénhidráttartalmú könnyített étrenddel, valamint napi 30 perces mozgással, például sétával. Összességében elmondható tehát, hogy a kavitációs ultrahangos kezelés fiziológiai hatásánál fogva kiválóan alkalmas a testkörfogat csökkentésére és non-invazív eljárásként új dimenziót nyit a szépészeti beavatkozások körében..attints id a szöveg módosításához.