CSILLAGFÉNY                   szépségházLIPOCRYO- fagyasztásos zsírbontó-KEZELÉS:


1 alkalom:                                            12.900,- Ft

2 tenyérnyi testrész és 20 perc hullámmasszázs


Zsírfagyasztás- LIPOCRYO


A legújabb a Zeltiq Cryo lipolysis helyi zsírlerakódást kezeli úgy, hogy fagyasztással roncsolja a zsírsejteket, a vákum beszippantja a kezelt felületet és a kriotechnológia lehûti azt a következõ hõfokokra: Plusz 5 - minusz 10 fok szabályozható. A zsírsejtek megfagynak, roncsolódnak és a szöveteken át távoznak.

Ennek a módszernek a legnagyobb elõnye, hogy mûtét és fájdalom nélkül, képes eltûnteti a felesleget a testünkrõl. Hátrányaként meg kell említeni, hogy nem alkalmazható az általános kövérség ellen, ugyanis csak kisebb felületen mondható hatékonynak. A módszer azon az alapkoncepción nyugszik, hogy a zsírsejtek érzékenyek a hidegre és fagypont alatt elpusztulnak. Azt hozzá kell tenni, hogy ezen a hõmérsékleten még nem károsul a bõr és az izmok.

undefined
A kezelés úgy kezdõdik, hogy egy benedvesített STERIL kendőt helyeznek a kezelendő testrészre, amelynek kettõs funkciója van. Ez egyrészt védi a bõrt, másrészt biztosítja a megfelelõ tapadást. Ezután egy speciális géppel hajtják végre a fagyasztást. A folyamat során a páciens nem érzi a hideget, sem fájdalmat, csupán bizsergést. Az érintett terület a beavatkozást követõen kemény tapintású, ez nem annyira meglepõ az alacsony hõmérséklet miatt. Masszírozással felpuhítja kolleganõnk. Miután a lefagyasztott testrész „kiolvad”, maximum a bõrpírból érzékelhetõ, hogy a beavatkozás megtörtént.

Egy beavatkozás elegendõ a kisebb felületeknél, 2-3 alkalommal kell számolni, ha nagyobbfelületrõl van szó. Az eredmények a gyakorlati tapasztalatok alapján kb. két hónap után jelentkeznek. Hozzá kell tenni, hogy a kezelt zsírsejtek maguktól nem ürülnek ki a szervezetből. Fontos tehát, hogy a kezelés után rendszeresen végezzünk testmozgást és figyeljünk az étrendünkre, a napi minimum 3 liter folyadék bevitelére.
.
Kinek ajánljuk:
A kriolipolízis biztonságos és hatásos kezelés a célzott területeken történõ zsírbontásra. Miután a
kriolipolízis elsõ sorban nem egy súlycsökkentõ technológia. Azoknak ajánlott akik egy vagy több olyan területtel rendelkeznek, amelyen a makacs zsírpárna nem reagál a mozgásra, diétára.


attints id a szöveg módosításához.